Student accommodation

Project done on master studies as one of first joined collaborations. The task was to design the building for student accommodation which is located near university. Initial idea was to achieve dynamic design that will correspond with its residents (students). By moving the floors on different axis we tried to introduce that dynamic. Alongside moved floor plans, windows were placed randomly in order to create the feeling of irregularity and "chaos". Ground floor and mezzanine are visualy separated from the rest of the building emphasizing differend usage. Since the building is placed in urban environment, "green" terrace is placed on the top of the building as a place for public gathering.

Student project for the first year of master studies :).

You may also like

Living room inspired by "Maison du Boise" house
2013
New York residential project
2015
Philippines glass house project
2012
Mountain cabin
2013
Studio&People
2014
Portable house (Lightning study)
2013
Floor plans for student accommodation project
2012
Back to Top